Translate site

Kockutbilding (Gy)

Restaurang- och livsmedelsprogrammet - Yrkesutbildning för vuxna

Masugnen i samarbete med Lindeskolan erbjuder nu en utbildning för dig som vill söka arbete som kock inom hotell- och restaurangbranschen, storkök, butik eller livsmedelsindustrin.

Restaurang- och livsmedelsprogrammet leder till kvalificerade yrken som innebär möten med människor i spännande miljöer.

Utbildningen är upplagd på 2 terminer där du kommer att läsa matlagningskunskap, måltids- och branschkunskap, hygienkunskap och livsmedels- och näringskunskap. Du kommer dessutom att fördjupa och utveckla dina kunskaper och färdigheter under minst 6 veckor hos ett restaurangföretag. Efter utbildningen kan din arbetsplats vara en gourmetrestaurang, storköksrestaurang eller konferenshotell.

Startade den 14 augusti 2017 och avslut är den 18 maj 2018.

Mer informationPDF

Uppdaterad: 2017-11-20 

Ansökan

Helene Broberg
Vägledare
0581-816 04

Nina Sundberg
Vägledare
0581-816 14

Frågor

Pierre Fell
0581-810 00 (växel)